Dicht bij mij Theatertour

Als één van de meest geboekte artiesten van ons land en hits als; ‘Zin In Jou’, ‘Lust’, ‘Vakantieliefde’ en ‘Terug In de Tijd’, is Yves Berendse niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek.

Tijdens zijn uitverkochte concerten in Tuschinski, Caprera, Het Concertgebouw en de AFAS Live wist hij al ruim 10.000 fans te raken. Nu staat hij klaar voor zijn allereerste theatertour.

Tijdens deze avond uit neemt Yves je mee door zijn reis vol oude en nieuwe liedjes uit zijn eigen repertoire maar ook de muziek van zijn grote helden waaronder: André Hazes, Willy Alberti & Charles Aznavour zullen deze avond niet ontbreken.

Dicht bij Mij is een mix van ontroerende ballads, uptempo nummers én liedjes die hij altijd al eens had willen zingen, hij wordt begeleid door zijn eigen band o.l.v. Bas van den Heuvel.

There are 2 comments on Dicht bij mij Theatertour

  • Best team van Yves, we hopen van harte dat jullie in 2024-2025 zin hebben om een keer Vlaardingen op zijn kop te zetten! We hebben een geweldige theaterzaal met 650 stoelen. Jullie zijn meer dan welkom. Hopelijk kunnen we samen zoeken naar een goede datum? Mijn telefoonnummer is 0651712125. Groeten Renske Verbeek, directeur Stadsgehoorzaal

  • Wanneer kom je naar het Noorden?

Leave a Reply

2023 © YvesBerendse.nl - by KvdB fotografie & Design