Release day!

Yves Berendse vereeuwigd zijn uitverkocht AFAS LIVE-concert met de release van het ‘Yves in de AFAS Live’ album!

Op 25 november betrad Yves Berendse het podium van een uitverkocht AFAS LIVE met zijn allergrootste eigen show tot nu toe. Het dak ging eraf! Om deze buitengewone avond nogmaals met jullie te delen en en het te laten herbeleven, brengt Yves Berendse een live album uit van zijn AFAS LIVE show.

Het live album getiteld: Yves in de AFAS Live, beschikbaar op Spotify en met beelden van de show op YouTube, legt de spetterende essentie van de AFAS LIVE-show vast, inclusief alle gezongen nummers en de sfeer van de avond. Het album bevat 25 tracks met niet alleen solo-optredens van Yves, maar ook gastoptredens van andere artiesten, waaronder Jim Bakkum, Jill Helene, en Belle Perez.

Yves Berendse blikt terug op deze onvergetelijke avond: “Wauw, wat was het een feest in AFAS LIVE! Ik vond het superleuk om iedereen gezien te hebben… Ik heb er onwijs van genoten en ik hoop iedereen die er was ook. Bovenal wil ik mijn publiek, de band, de geweldige gastartiesten en de crew ontzettend bedanken. En wie weet tot snel, bij mijn theatertour! Liefs, Yves”.

Leave a Reply

2023 © YvesBerendse.nl - by KvdB fotografie & Design