Single Release Party ”Voor Jou”

Maandag 20 april werd onder grote belangstelling de eerste single ”Voor Jou” vanYves Berendse gelanceerd. Dit alles gebeurde bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal onder het toezicht oog van ruim 600 aanwezige gasten. Yves zette een lancering neer waar menig gevestigde naam nog een puntje aan kan zuigen. Hoewel het leek alsof Yves per helikopter of via de zee op zijn CD presentatie zou arriveren, kwam de zanger ‘gewoon’ op zijn fiets aan bij de locatie. Daar werd hij door alle aanwezigen met luid applaus ontvangen en beklom hij het podium om zijn debuutsingle ‘Voor jou’ ten gehore te brengen. Vervolgens kreeg hij uit handen van producers Peter van Asten en Jeroen Englebert zijn eerste eigen CD overhandigd. Bram Koning nam de presentatie van de avond voor zijn rekening.
Veel vakgenoten van Yves waren aanwezig om hem te steunen deze avond en de lancering kracht bij te zetten. Zo traden onder andere Dries Roelvink, Mike Peterson, Robert Leroy, Tino Martin en Wesly Bronkhorst op. Dave Roelvink nam tussen de optredens door plaats achter de DJ tafel om het uitzinnige publiek te vermaken. Uiteraard nam ook Yves zelf de microfoon nog in de hand voor een spetterend optreden. Verder waren onder andere collega’s Ernst Daniel Smid, Esther Oosterbeek, Hans Klok, Mayday, Quincy, Denny Braaf en Sander Janson aanwezig om de lancering bij te wonen.

De single ‘Voor jou’ is vanaf woensdag 22 aprilYves Berendse met zijn producer en tekstschrijver te downloaden via iTunes.

Leave a Reply

2021 © YvesBerendse.nl - by Slide